In My Own Life

sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Chekkonen

Nyt on Cheek taas nähty ja kuultu, oli kyllä mahtavaa! Olin 8.1-10.1.2016 kaverilla yötä, Cheekin Turun keikka oli 9.1.2016. Koko lauantai aamu meni laittautuessa keikkaa varten. 

Sitten 14.45 lähdimme kävelemään HK-areenalle. Matkalla kävimme myös kaupassa. Areenalle saavuimme 15.07. Aluksi haahuilimme ympäri areenaa, etsien vip-henkilöiden jonoa, sitä ei ollut joten me olimme ensimmäiset. Klo. 17 päätimme mennä lämmitettyyn rekkaan lämmittelemään ja siellä oli sitten kilpailu josta voi voittaa m&g:n Cheekin kanssa. Osallistuimme kaverini kanssa siihen. Kisan järjestäjänä toimi mersedez-benz.
 

Sen jälkeen menimme takaisin jonoon. Tuntia myöhemmin sain puhelun jossa ilmoitettiin, että olin kaverini kanssa m&g:n Cheekin kanssa. Mahtava fiilid oli! Pääsinme tapaamaan Cheekkiä 18.30. Eli samaan aikaan kuin ovet aukesi. Fiilistä ei voinut kuvata sanoin. 


Tämän jälkeen menimme GC alueelle (lavarakennelman sisään rakennettu vip alue). Pääsimme eturiviin. Nikke Ankara aloitti 19.45. Cheek aloitti 20.30.

Keikka loppui 22.30 ja sen jälkeen jäimme kaverini kanssa odottamaan Cheekin lähtöä. Odotimme tunnin jonka aikana juttelimme ts:lle, Luomalle, Villegallelle ja Nikke Ankaralle. Sitten lopuksi Cheek tuli. Se kiipesi aidalle meidän vuoksi! Se hetki on ikimuistoinen. Kiitos Jare ja muut! ❤️ 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti